Nieuws

Thuis By nieuwe shirtsponsor van Jongens A1

24 feb, 2024
evv-elburg.nl logo evv-elburg.nl
Thuis By nieuwe shirtsponsor van Jongens A1 — evv-elburg.nl

Volleybalvereniging EVV kondigt met trots aan dat Thuis By, een onderneming gespecialiseerd in interieuradvies uit Elburg, zich als shirtsponsor heeft verbonden aan het Jongens A1-team. Deze samenwerking onderstreept de betrokkenheid bij lokale sportontwikkeling en de bevordering van jong talent.

Advertentie

Thuis By, bekend om haar expertise in het creëren van stijlvolle en unieke interieurs, biedt een scala aan diensten en producten. Van ontwerp tot realisatie, de specialisten zorgen voor een zorgeloze ervaring, afgestemd op de gewenste stijl, wensen, en het budget van de klant. Ze bieden ook een breed assortiment aan stijlvolle interieuritems via hun webshop www.thuisby.com . Deze zijn zorgvuldig geselecteerd uit de Thuis By collectie om elk interieur uniek te maken.

Namens Thuis By tekenden Maria Schuurmans en Anita Spijkerboer op vrijdag 23 februari de sponsorovereenkomst. Als dank voor de samenwerking ontvingen de dames van Thuis By ieder een mooie bos bloemen en uiteraard mocht ook de nieuwe verengingssjaal weer niet ontbreken!

Deze speciale sjaals zijn overigens te koop voor € 14,95. Geïnteresseerden kunnen een bestelling plaatsen via een e-mail naar [email protected]. Ook voor meer informatie over ons vernieuwde sponsorpakket kun je contact met ons opnemen!

Voor meer informatie over Thuis By:

Tel: 085-0250180

Mail: [email protected]

Bron: evv-elburg.nl