Nieuws

JO13-1 zet sponsoren in het zonnetje

21 apr, 2024
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
JO13-1 zet sponsoren in het zonnetje — elburgersc.nl

De spelers van JO13-1 lopen er dit seizoen perfect bij. Zowel voor de wedstrijd (trainingspakken) als tijdens de warming-up (trainingsjasjes) ziet het er strak uit! Hoog tijd om onze sponsoren in het zonnetje te zetten. Onze trainingsjasjes zijn gesponsord door Feestenboel. Waarschijnlijk bij vele van jullie bekend door de grote brand die daar vorig jaar was. Ondanks deze tegenslag hoefde Wilfred van Ommen er geen seconden over na te denken of hij JO13-1 wou sponsoren. Echt klasse! Bij Feestenboel kun je terecht voor het huren van springkussens, E-choppers, oud hollandse spelletjes en nog allerlei andere attracties. Dus heb je een familiefeest kijk op www.feestenboel.com en maak het feest helemaal conpleet.

Advertentie

Ook onze andere sponsor vergeten we natuurlijk niet. De trainingspakken zijn gesponsord door Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging is dé specialist in de hekwerkbranche en met hun uitgebreide aanbod beveiligingssystemen de totaalleverancier op het gebied van bedrijfs- en huisbeveiliging.

Bekijk hun gehele aanbod op:
https://www.vanklompenburgbeveiliging.nl/ en https://www.vanklompenburghekwerken.nl/

Sponsoren bedankt!

Bron: elburgersc.nl