Nieuws

Start Franken Dakkapellen Voetbalschool bij ESC

14 mrt, 2024
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Start Franken Dakkapellen Voetbalschool bij ESC — elburgersc.nl

Komende zaterdag 16 maart start de eerste Franken Dakkapellen Voetbalschool van dit jaar weer bij ESC. Voor alle kinderen die op een leuke, gezellige en speelse wijze kennis willen maken van de voetbalsport. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar zijn van harte welkom op veld 2 van het Burgemeester Bode Sportpark in Elburg. De voetbalschool begint elke zaterdag om 10.15 uur en duurt een uur tot 11.15 uur. Tussendoor is er een pauze voor alle deelnemende jongens en meisjes met een lekker glaasje limonade. Onder begeleiding van ervaren trainers en voetballers worden verschillende leuke en variërende onderdelen met de bal gedaan.

Advertentie

Als je het leuk vindt om een keertje mee te doen, dan ben je van harte welkom. Wanneer je liever eerst een keer wilt komen kijken dan is dat ook geen probleem. Deelname is helemaal geheel gratis.

Neem je vriendjes/vriendinnetjes gezellig mee en meld je vooral meteen even aan via deze link, zodat we je op de hoogte kunnen houden.

https://www.Elburgersc.nl/voetbalschool/aanmelden-voetbalschool/

Wij hopen je graag te zien op zaterdag 16 maart aanstaande!

Ben je 7 jaar of ouder dan zijn er natuurlijk ook mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken met het voetballen bij ESC. Een aantal keren meetrainen of kijken bij de circuittraining (maandag en woensdag) past dan beter bij jouw leeftijd. Hiervoor kun je contact opnemen met Janneke van Erven via emailadres: [email protected]

Bron: elburgersc.nl