Nieuws

Samen Sterk nieuwe bordsponsor

16 feb, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Samen Sterk nieuwe bordsponsor — elburgersc.nl

De Elburger Sportclub heeft een nieuwe bordsponsor mogen ontvangen. Dries Achter de Molen ondertekende namens Samen Sterk een 3-jarig contract. Als dank van waardering werd een fraai boeket bloemen overhandigd door sponsorlid commissie Jan Hulleman.

Advertentie

Samen Sterk vindt het allerbelangrijkste dat jij als medewerker voelt dat je geen nummer bent. Daar zoeken ze de opdrachtgevers, naast natuurlijk veel andere overeenkomsten met jou als werknemer, ook op uit. De match tussen jullie moet kloppen. De opdrachtgevers zijn niet zomaar gekozen, dit gaat met de grootste zorgvuldigheid.

Samen Sterk is niet zomaar een bedrijfsnaam. Ze kiezen er namelijk voor om samen sterk te zijn, mét hun werknemers. Ze vormen één front en stralen dat ook uit naar de buitenkant. Ze hebben een sterke, open en eerlijke mentaliteit en staan daar ook voor.

Datzelfde geldt ook binnen Samen Sterk. Je hebt altijd persoonlijk contact met één van hun medewerkers, ze kennen jou en je collega’s bij naam en ze waarderen jou om wie je bent. En je kunt altijd bij hen, wat voor vragen je ook hebt. Ze zijn er om jou te helpen. Wil je even Samen Sterk? Kom maar aan. Doen we samen een bakkie!

Wat een fijne bijkomstigheid is, is dat je bij Samen Sterk uitzicht hebt op werk voor langere tijd. Het is zelfs zo dat je bij Samen Sterk in vaste dienst komt en je voor dezelfde opdrachtgever blijft werken. Daarom kun je ervan uitgaan dat je loon elke maand op hetzelfde moment wordt uitbetaald. Die zekerheid kunnen ze bieden!

Samen Sterk
Industriestraat 21a
8081 HH Elburg

W: www.samensterkinuitzendwerk.nl
T: 0525 745 259
E: [email protected]

Bron: elburgersc.nl