Logo — In Elburg

Nieuws

Pruis Schilder- en Vastgoedonderhoud komende seizoenen weer trotse sponsor van ESC!

21 mrt, 2024
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Pruis Schilder- en Vastgoedonderhoud komende seizoenen weer trotse sponsor van ESC! — elburgersc.nl

Pruis Schilder- en Vastgoedonderhoud werken is nu te vinden langs de lijn van onze mooie vereniging met een eigen bord. We zijn heel blij met deze sponsor en daarom ging Laurens van ’t Oever met een mooie bos bloemen naar Pruis Schilder- en Vastgoedonderhoud om er een feestelijk moment van te maken!

Advertentie
YouTap

Pruis Schilder- en Vastgoedonderhoud

Natuurlijk, het zat zakelijk even tegen begin vorig jaar, maar sinds dit jaar is Pruis Schilder- en Vastgoedonderhoud weer een vaste waarde op en langs de velden.

We laten vorig jaar graag achter ons en kijken weer vooruit naar een mooie toekomst samen; aldus het managementteam van de nieuwe Pruis.

Het is net als bij een voetbalelftal: Soms valt een elftal uit elkaar door allerlei omstandigheden, maar het seizoen daarna moet je toch weer presteren en met een goede coach en een goed team lukt dat ook.

We zijn met dit mooie team (lees elftal) hard op weg om weer volop te scoren en het lukt ons vanuit de nieuwe locatie in Elburg ook steeds beter!

Er staat een mooie club mensen keihard te werken om er weer een succes van te maken en met de nieuwe eigenaar gaat dat zeker lukken.

Pruis is en blijft verbonden aan Elburg, de verenigingen en de mensen, ook al schilderen we inmiddels weer in de hele regio midden Nederland.

We spelen nog niet om de wereldbeker, maar we zijn wel weer aardig op weg.

Pruis Schilder- en Vastgoedonderhoud

Robbertsmatenstraat 17
8081 HL Elburg
T: 0525 68 33 33
E: [email protected]

Bron: elburgersc.nl