Nieuws

Plezier en onderlinge strijd tijdens ESC jeugd zaalvoetbaltoernooi 2022

3 jan, 2023
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Plezier en onderlinge strijd tijdens ESC jeugd zaalvoetbaltoernooi 2022 — elburgersc.nl

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover, het zaalvoetbaltoernooi voor de jeugdleden van ESC. Rond de klok van 8 uur kwamen de eerste fanatieke voetballers door de deuren van ’t Huiken richting de sporthal. Niet alleen de voetballers (150 jeugdleden) waren aanwezig maar ook vele ouders, opa en oma’s en overige belangstellende wisten de tribunes de hele dag goed te vullen. Alle ingrediënten voor een geslaagd toernooi waren dus ruimschoots aanwezig.

Advertentie

In de verschillende leeftijdscategorieën werd er onderling gestreden voor de winst. Mooi om te zien was dat er door de mix van de teams er een leuke en spannende strijd ontstond voor de winst in alle leeftijdscategorieën.

Als organisatie willen wij iedereen die hebben geholpen als begeleider, scheidsrechter en wedstrijd secretariaat ondersteuning enorm bedanken en mooi om te zien dat er zoveel hulp geboden is om dit toernooi te doen slagen.

En uiteraard een grote dank aan de Supporters vereniging “Blauw Wit” voor het mede mogelijk maken van het toernooi. Door de financiële bijdrage van de supporters vereniging hebben we als organisatie zelfs nog middelen overgehouden waarmee we voor de volgende editie een nieuwe plofbal (zaalvoetbal) kunnen kopen.

Dit jaar mochten wij de bal lenen van ZVE (zaalvoetbal vereniging Elburg) waarvoor hartelijk dank.

Winnaars JO7-JO8-JO9:  Stijn Koops, Tijn Visscher, Robin van het Goor, Nathan Boerendans, Stan Hofmeijer, Gijs Meurs, Dylan Schutte, Ramon Visscher (begeleider)

 Winnaars JO10-11: Vinn Hulleman, Janniek Koornberg, Zoë van Holland, Mels Lokhorst, Nick van hoek, Nick van ’t Hul, Jamie Hulshof, Margriet van Holland (begeleider)

 Winnaars JO12-JO13-MO13: Nora Kroon, Abdul Jokhadar, Tijn van ’t Goor, Jurre Spijkerboer, Thijs Broekhuizen, Noël van Dam, Dirk Willemsen

 Winnaars JO14-JO15: Christian van Esterik, Jorn Jansen, Tijs Wessels, Jesse Bosch, Tygo van der Hulst, Daan Broekhuizen

Bron: elburgersc.nl