Nieuws

Multi Sports Skillz op velden van het Burgemeester Bode Sportpark

21 apr, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Multi Sports Skillz op velden van het Burgemeester Bode Sportpark — elburgersc.nl

Op vrijdagmiddag kan de Elburgse jeugd van 6 tot en met 12 jaar terecht op het hoofdveld van de Elburger SC. Mulit Sports Skillz organiseert vanaf 1 april tot en met 8 juli trainingen, waarbij elke keer twee verschillende sporten in spelvorm centraal staan. Vanuit Frix Fysio & Performance is Multi Sports Skillz ontstaan, dit in samenwerking met Stichting WIEL en andere aangesloten sportverengingen. De trainingen worden gegeven door Robbin Uitslag, Noraly Kragt en Marije Frik. Zij geven een veelzijdige training, waarbij het plezier voorop staat. Het doel van de trainingen is enerzijds een bijdrage leveren aan de positieve gezondheidseffecten van sporten. Aan de andere kant maakt de jeugd kennis met verschillende sporten, waardoor ze kunnen uitvinden welke sport bij hen past.

Advertentie

Vrijdag 8 april en vrijdag 16 april was ESC de gastheer. Thomas Meuleman en Jarralt Boonen gaven twee uitdagende voetbaltrainingen waarin kinderen konden kennismaken met de sport voetbal. Aan de andere kant van het veld werd rugby gespeeld. Verschillende sportverenigingen hebben zich aangemeld om hun bijdrage te leveren. Dit betekent een training met een specialist uit de sport op locatie inclusief het materiaal uit de desbetreffende sport.

Iedereen tussen de 6 en 12 jaar kan zich een of meerdere vrijdagen opgeven. De deelname is geheel gratis. Let wel op bij de inschrijving, want vol is vol. Op het Burgemeester Bode Sportpark kan tussen 15.00 uur en 16.00 uur de jeugd terecht uit de basisschoolgroepen 3, 4 en 5. Van 16.00 uur tot 17.00 uur is de buurt aan de basisschoolgroepen 6, 7 en 8. Wil je graag een keer meedoen, meld je dan aan via www.multisportsskillz.nl voor deelname.

Bron: elburgersc.nl