Nieuws

Liesbeth ten Have stopt als Raadslid Algemeen Belang Elburg

6 okt, 2023
algemeenbelangelburg.nl logo algemeenbelangelburg.nl
Liesbeth ten Have stopt als Raadslid Algemeen Belang Elburg — algemeenbelangelburg.nl

Elburg – Na ruim 14 jaar raadslid heeft Liesbeth ten Have besloten om te stoppen met haar functie als gemeenteraadslid in de Gemeente Elburg. Liesbeth geeft aan dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen en rust. ‘Als Algemeen Belang verliezen we in Liesbeth een gedreven en toegewijd politica met een groot hart voor het visie van onze partij. We zijn blij dat ze op de achtergrond actief betrokken blijft!’, aldus fractievoorzitter Agaath de Weerd.

Advertentie

Liesbeth is in 2006 begonnen als burgerraadslid en heeft al snel de rol van voorzitter bij de commissievergadering voor haar rekening genomen. In 2008 is ze officieel beëdigd als raadslid van de Gemeente Elburg binnen de fractie van Algemeen Belang.

‘We kunnen Liesbeth omschrijven als bevlogen vrouw die zich volledig heeft ingezet voor het raadswerk in onze mooie gemeente.’, aldus de Weerd. Zelf geeft ze aan veel geleerd te hebben van alle interessante, lastige, ingewikkelde en uitdagende kwesties, veel mooie en bijzondere mensen heeft mogen leren kennen, talloze boeiende gesprekken gevoerd, trainingen gevolgd, vergaderingen voorgezeten, bij commissies betrokken geweest en misschien wel het meest bijzondere het vertrouwen van collega raadsleden mogen ervaren als plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad en voorzitter van de werkgeverscommissie.

Liesbeth geeft aan uit te zien naar meer vrije tijd, met name op de avonden en natuurlijk ook doordeweeks meer tijd te hebben voor familie en vrienden, sporten en hobby’s. ‘Als fractie gunnen we Liesbeth deze ruimte, maar we zullen haar inzet zeker missen’.  We zijn blij dat Liesbeth heeft aangegeven de fractie te blijven steunen en zich ook voor andere taken binnen Algemeen Belang te willen blijven inzetten, vervolgt De Weerd. In de raadsvergadering van 13 november neemt Liesbeth officieel afscheid van de positie als raadslid.

Bron: algemeenbelangelburg.nl