Nieuws

Lennart Oosterloo genomineerd voor Beste Raadslid van Nederland

20 feb, 2022
algemeenbelangelburg.nl logo algemeenbelangelburg.nl
Lennart Oosterloo genomineerd voor Beste Raadslid van Nederland — algemeenbelangelburg.nl

Elburg – Lennart Oosterloo is genomineerd voor de verkiezing tot ‘Beste Raadslid van Nederland’. De huidige nummer 3 van Algemeen Belang uit Elburg weet op 2 maart of hij één van de twaalf halve finalisten van deze verkiezing is.

Advertentie

 

“Lennart heeft oog voor de burger en staat altijd open voor een gesprek. Hij is benaderbaar. Bijvoorbeeld toen er overlast was bij ons op ’t Harde.”, luidt het oordeel van degene die Oosterloo heeft genomineerd.

Lennart werd genomineerd door een (mogelijke) dorpsgenoot uit ‘t Harde. De kans dat hij een van de twaalf finalisten wordt is klein, omdat er ontzettend veel raadsleden genomineerd worden. Het feit dat hij genomineerd is, is al een hele eer. Inmiddels hebben al meer dan 80 mensen gestemd op Lennart. Steun jij Lennart ook? Stemmen op Lennart kan tot 1 maart. Doe het snel!

Raadsleden krijgen een landelijk podium om het belang van het vak en hun verdiensten aan een breder publiek te tonen. Raadsleden vergelijken is lastig. Elke gemeente kent een eigen cultuur en context. Toch zijn er eigenschappen die voor elk raadslid belangrijk zijn, zoals effectiviteit, kennis van zaken, zichtbaarheid, integriteit en communicatievaardigheden.

Met de verkiezing van het ‘Beste Raadslid van Nederland’ vragen campagnebureau BKB, het Periklesinstituut, de Volkskrant, de Nieuws BV en talkshow M, aandacht voor het belang van de lokale politiek.

Meer informatie over de verkiezingen of stemmen kan (tot en met 1 maart) via https://www.besteraadslid.nl/raadslid/lennart-oosterloo

Bron: algemeenbelangelburg.nl