Nieuws

Laatste Franken dakkapellen voetbalschool voor de zomervakantie

21 jun, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Laatste Franken dakkapellen voetbalschool voor de zomervakantie — elburgersc.nl

Zaterdagochtend 18 juni was de laatste keer van de Franken Dakkapellen voetbalschool voor de zomervakantie. Door de trainers Peter Vierhuis en Harry Binnekamp waren er weer leuke en afwisselde onderdelen bedacht. Iedereen deed deze laatste keer extra zijn best. Tussendoor was er een pauze met ranja ter verkoeling, tijdens deze warme dag.

Advertentie

Na afloop van de laatste training was er natuurlijk weer iets leuks bedacht. Aan iedere deelnemer van de voetbalschool werd er een heuse medaille uitgereikt.

Daarna volgde de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd van de Franken Dakkapellen voetbalschool. Er waren twee winnaars, die beiden een leuke prijs kregen uitgereikt.

Stralend van geluk ging iedereen op de groepsfoto, waarna er ook nog eens een lekkernij in de kantine stond te wachten.

Er waren ook een groot aantal spelers die volgend jaar in competitie verband de kleuren van ESC gaan verdedigen. Deze mochten onder toeziend oog van de trainers Peter en Harry, een echt contract ondertekenen. Tevens kregen zij daarbij ook het nieuwe ESC tenue uitgereikt. Maar daarover later meer op deze site.

Na de zomervakantie gaat de Franken dakkapellen voetbalschool weer van start en hopen dan weer op een mooie en grote opkomst. Hartelijk bedankt alle vrijwilligers van de Franken dakkapellen voetbalschool en iedereen een hele fijne zomervakantie toegewenst.

Bron: elburgersc.nl