Nieuws

Het leukste buitenspeelspel van Elburg!

6 jan, 2022
Het leukste buitenspeelspel van Elburg! —

Yes, het is bijna zover! Hét leukste buitenspeelspel van Elburg gaat van start. Kan jij alle JOGG-Caches vinden?

Advertentie

Welkom bij JOGG-caching van Stichting WIEL en JOGG Elburg; hét buitenspel van gemeente Elburg en omstreken! Een avontuurlijke zoektocht, waarmee je aan de hand van een landkaart op je telefoon (met GPS functie) op zoek gaat naar zogenoemde JOGG-caches. Navigeer naar de cache, scan de QR-code en ontdek wat deze plek nog meer te bieden heeft. Te land, ter zee of in het bos. Ze kunnen overal zitten!

Vanaf zaterdag 25 december 2021 gaan we live met JOGG-Caching! Vanaf dat moment kan je alle caches vinden op onze speciale landkaart! Ga op zoek naar alle 15 caches die verspreid zijn in de gemeente Elburg. Kan jij ze allemaal vinden?

Hoe werkt het?

1. Open de landkaart op je telefoon. Er verschijnt een landkaart met daarop 15 Stichting WIEL logo’s.

2. Navigeer naar een JOGG-cache.

3. Op elke cache staat een QR-code. Scan de QR-code en ontdek wat deze locatie nog meer te bieden heeft.

4. Kan je het bordje écht niet vinden, kijk dan in de omschrijving van de JOGG-cache. Dit doe je door op het WIEL logo te klikken dat bij de locatie hoort.

Een JOGG-cache ziet er ongeveer zo uit:

Wat zijn de speelregels:

* De bordjes hangen op makkelijk begaanbare plekken. Je hoeft dus geen wegen over te steken of over hekken te klimmen. Denk aan je eigen en aan andermans veiligheid!

* Probeer eerst zelf goed te zoeken. Mocht je het bordje echt niet kunnen vinden, kijk dan in de omschrijving van de JOGG-cache.

* De bordjes niet bekladden of weghalen. Zo houden we het leuk voor iedereen.

* Houd de URL van de bordjes geheim zodat iedereen zelf moet zoeken.

* Vergeet niet een toffe foto/video te maken en Stichting WIEL te taggen op Facebook en Instagram. Gebruik de #stichtingwiel en #JOGGcaching.  Wij zijn benieuwd of het jullie allemaal lukt!

Heb jij alle caches gevonden?

Goed gedaan! Jij hebt nu op een leuke manier je eigen gemeente ontdekt! Maar je bent nog niet klaar, je kan ook verder van huis JOGG-caches zoeken!

Bekijk hier alle caches in de regio!