Nieuws

Frix verlengt hoofdsponsorcontract!

5 feb, 2024
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Frix verlengt hoofdsponsorcontract! — elburgersc.nl

De Elburger Sportclub is er erg blij mee dat Frix Fysio & Performance het hoofdsponsorcontract heeft verlengd. Frix is een zeer betrokken sponsor van ESC. Op veel manieren ondersteunt Frix onze voetbalvereniging, binnen en buiten het veld. Het verlengen van het hoofdsponsorcontract is een mooie kers op de taart! Dit moest natuurlijk gevierd worden met een mooie bos bloemen! Op de foto Mathijs en Laurens Frik met in het midden Lourens van ’t Oever van de sponsorcommissie.

Advertentie

Frix Fysio & Performance
Frix Fysio & Performance is een jonge en deskundige fysiopraktijk in Elburg. Wij staan voor een enthousiast, passievol en multidisciplinair team met een krachtige drive om een waardevolle bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van haar cliënten en patiënten. Enerzijds door het voorkomen (preventie) van zowel fysieke als mentale klachten en blessures en anderzijds door het oplossen/verminderen ervan.

Bij Frix vind je alle fysiotherapeutische expertises onder één dak. Naast onze professionaliteit staan wij bekend om de gezellige en aangename sfeer. Wij zijn specialisten in fysiotherapie, (sport)blessures, (kinder)manuele- en psychosomatische fysiotherapie, vitaliteit & leefstijl en sportmetingen.

Daarnaast kun je bij Frix tegenwoordig ook terecht voor een gezondheidscheck. Een gezonder leven begint met het verkrijgen van inzicht in de persoonlijke gezondheid. Allerlei factoren zijn van invloed op de gezondheid, waaronder: bloeddruk, cholesterol, bloedsuikerwaarde, BMI, lichaamssamenstelling en leefstijl. Een goede gezondheid is belangrijk voor zowel het fysieke als mentale welzijn. Wij als Frix vinden een goede gezondheid belangrijk en dragen hier graag aan bij. Onze gezondheidscheck wordt uitgevoerd door een arts op onze locatie in Elburg. Meer informatie? Kijk dan eens op www.frixfysio.nl/gezondheidscheck/

Kortom; wil je deskundige begeleiding neem contact op met Frix Fysio & Performance.

Industriestraat 18A-B
8081 HG Elburg
W: www.frixfysio.nl
E: [email protected]

T: 0613511950 / 0525692948

Bron: elburgersc.nl