ESC wint oefenwedstrijd tegen sv Zalk 3-1

15 feb, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
ESC wint oefenwedstrijd tegen sv Zalk 3-1 — elburgersc.nl

ESC blijft ook in de vierde oefenwedstrijd van dit jaar ongeslagen. Zaterdagmiddag werd er gespeeld tegen sv Zalk uit de 4e klasse D. Al binnen de minuut stond de 1-0 op het scorebord door een treffer van Max Lamberink. Donny Mulder maakte er in de vierde minuut zelfs 2-0 van. Een droomstart voor de Elburgers. Daarna kwamen de mannen van sv Zalk trainer Egbert Kragt beter in de wedstrijd. De oud doelman en trainer van ESC had zijn weerzien op het Burgemeester Bode sportpark waarschijnlijk anders voorgesteld. Voordat scheidrechter Alex Bos voor rust floot waren er nog een aantal kleine kansen aan beide kanten.

Na vijf minuten spelen in de tweede helft was het wederom Donny Mulder die de 3-0 scoorde. Halverwege de tweede helft was het tijd voor diverse wissels aan de Elburgse zijde en bracht ESC trainer Siemen Lindeboom een aantal junioren binnen de lijnen. In de zeventigste minuut deed het team uit Zalk wat terug 3-1. Uiteindelijk werd dit ook de einduitslag.

Komende zaterdag 19 februari wordt de competitie hervat met een wedstrijd tegen vv Oene. De aftrap in de Elburg staat om 14.45 uur gepland.

Bron: elburgersc.nl