Nieuws

Elburger SC Bedrijventoernooi 20 augustus

1 aug, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Elburger SC Bedrijventoernooi 20 augustus — elburgersc.nl

De Elburger SC organiseert voor de 11e keer haar bedrijven/sponsortoernooi. Dit keer wordt het net als vorig jaar weer georganiseerd als aftrap van het nieuwe seizoen. Een ideaal toernooi voor Junioren en senioren van 16 jaar en ouder om op een half veld te beginnen en hun conditie na het zomerreces te testen.

Advertentie

De aanvang is zaterdagmiddag 20 augustus 2022 om 12:30 uur en rond 17:00 uur zal de finale gespeeld worden.

Het toernooi in Elburg staat bekend als een gezellig en uitermate sportief toernooi. Ook tijdens de 11e editie blijft de formule onveranderd en zijn de regels simpel: 6 spelers en 1 keeper, geen slidings en maximaal 2 spelers uit een (senioren) selectie team. Er wordt gespeeld op een half voetbalveld.

Ook het maatschappelijk belang staat altijd hoog in het vaandel van de Elburger SC. Dankzij sponsoren en deelnemers wordt er ieder jaar via het Rad van avontuur een mooi bedrag bij elkaar gebracht. Dit bedrag wordt verdubbeld en geschonken aan een goed doel. Tijdens de afgelopen editie in augustus mocht de toernooicommissie maar liefst € 2.400,- overhandigen aan Wim en Ada Hengeveld voor de ALS stichting. De Elburger SC heeft gemeend ook dit jaar hetzelfde doel te hanteren.

Activiteiten voor de jeugd en de muzikale omlijsting met DJ, zullen dit jaar niet ontbreken en ook is er na afloop weer een BBQ voor alle sponsoren, deelnemers en supporters, waarvan de opbrengst (evenals de vorige editie) ook naar het goede doel gaat.

Wie neemt dit jaar de Aalt Petersen Schaal mee naar huis? Het is nog geen enkel team ooit gelukt om de titel te verdedigen, zijn de mannen man Martin Leusink op tijd geknipt om de titel te verdedigen?

Inschrijven kan per e-mail via [email protected] of via de website www.elburgersc.nl tot uiterlijk 13 augustus. Sponsoren, maar ook andere geïnteresseerde bedrijven of vriendenteams zijn van harte welkom op dit unieke toernooi, die eigenlijk alleen maar winnaars kent.

Bron: elburgersc.nl