Logo — In Elburg

Nieuws

Digitale Bloemen voor 4 Mei Actie: Herdenking in het Digitale Tijdperk

9 apr, 2022
Digitale Bloemen voor 4 Mei Actie: Herdenking in het Digitale Tijdperk —

In een tijdperk waarin digitale verbondenheid en herdenkingen steeds belangrijker worden, kondigen wij met trots een unieke “Digitale Bloemen voor 4 Mei Actie” aan, als eerbetoon aan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en andere oorlogssituaties. Deze actie zal de traditionele manier van herdenken combineren met moderne technologieën om de herinnering levendig te houden en een boodschap van vrede en verbondenheid uit te dragen.

Advertentie
YouTap

De Digitale Bloemen voor 4 Mei Actie biedt iedereen de mogelijkheid om online virtuele bloemen te plaatsen ter nagedachtenis aan degenen die hun leven hebben gegeven voor vrijheid en vrede. Hiermee wordt een brug geslagen tussen generaties en locaties, en wordt de kracht van technologie benut om de betekenis van 4 mei te behouden voor de toekomstige generaties.

Hoe werkt het?

  1. Kies een bloem: Kies een digitale bloem naar keuze om te plaatsen.
  2. Persoonlijke boodschap: Voeg een persoonlijke boodschap toe aan de bloem om uw respect en dankbaarheid uit te drukken.
  3. Plaats de bloem: Deel de bloem op de interactieve herdenkingsmuur op de website, waar anderen deze kunnen bekijken en delen.
  4. Deel uw herdenking: Deel uw deelname op sociale media met de hashtag #DigitaleBloemen4Mei en moedig anderen aan om ook deel te nemen.

De Digitale Bloemen voor 4 Mei Actie biedt iedereen, waar ze zich ook bevinden, de gelegenheid om hun respect te betuigen aan de slachtoffers van oorlogen en om de boodschap van vrede en herdenking te verspreiden.

Deze actie is tijdelijk gesloten.