Nieuws

Denk en doe mee!

24 jun, 2022
wiel.nl logo wiel.nl
Denk en doe mee! — wiel.nl

“Denk en doe mee om armoede en schulden te voorkomen” 

Advertentie

Ook in deze gemeente zijn er inwoners die het zwaar hebben. Niet gek met al die vaste lasten en andere stijgende prijzen. Van alleenstaanden tot gezinnen, iedereen voelt het in de portemonnee. Om deze last te verlichten, ideeën met elkaar te delen of om na te denken over oplossingen, zijn we op zoek naar inwoners die zo’n paar keer per jaar mee willen praten over financiële kwesties.

Naast je eigen inbreng en ervaring die je op dit gebied kan delen in deze ‘werkgroep’, zoals budgettips, zoeken we ook mensen die mee willen denken en doen met concrete activiteiten. Denk dan aan mogelijk maken van verjaardagsfeest, warm avondeten voor inwoners, pop-up camping, energiebesparende middelen etc…
Met de komst van deze werkgroep hopen we van meerwaarde te kunnen zijn voor inwoners in de buurt. Door erover te praten kunnen we de taboe en de vicieuze cirkel doorbreken. Want veel meer mensen ondervinden hier last van dat je zelf denkt. Hopelijk kunnen we dan ook erger voorkomen!

Ben jij iemand die zich zorgen maakt en iets voor een ander wil betekenen? Ben of ken je iemand die financiële moeilijkheden heeft ervaren of ervaart? Die met een groepje inwoners wil meedenken en/ of doen?

Neem dan contact op met onze collega:

Marja van Engelen
06 – 460 33 239
[email protected]

Bron: wiel.nl