Nieuws

De Franken Dakkapellen voetbalschool is weer begonnen!

17 mrt, 2024
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
De Franken Dakkapellen voetbalschool is weer begonnen! — elburgersc.nl

Zaterdagmorgen 16 maart stonden de eerste voetballertjes al ruim voor aanvang van 10.15 uur te trappelen om te beginnen aan de eerste Franken Dakkapellen voetbalschool van dit jaar. Onder begeleiding van ervaren trainers, aangevuld met diverse voetballers en voetbalsters werden diverse spelonderdelen met de bal gespeeld. De jeugd van 4 t/m 6 jaar vermaakten zicht kostelijk op veld 2 en in de pannakooi. Tussendoor was er voor alle jongens en meisjes een bekertje ranja. Na afloop kwam mascotte Botje nog even langs om iedereen te bedanken voor hun opkomst. Ben je tussen de 4 t/m 6 jaar en wil je graag een keertje kennis maken met het voetballen, je bent van harte welkom op zaterdagmorgen vanaf 10.15 uur. Het duurt een uur en deelname is gratis. Dus meld je gauw aan via: https://www.Elburgersc.nl/voetbalschool/aanmelden-voetbalschool/ zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Advertentie

Val je net buiten deze leeftijdscategorie en wil je ook eens kijken of voetballen wat voor je is. Dan kun je een aantal keren meetrainen of meedoen aan de circuittraining op maandag en woensdag. Hiervoor kun je een email sturen naar Janneke van Erven: [email protected]

Zoals je wellicht gezien hebt op de foto’s of afgelopen zaterdag op het sportpark, was er filmploeg aanwezig die opnames maakten. Zij waren voor de KNVB bezig met filmen van diverse jonge vrijwilligers, die actief zijn binnen de voetbalvereniging ESC.

Bron: elburgersc.nl