Nieuws

Gerard van der Laan Koninklijk onderscheiden!

22 aug, 2022
kvelburg.nl logo kvelburg.nl
Gerard van der Laan Koninklijk onderscheiden! — kvelburg.nl

Het was vrijdagavond 24 juni de bedoeling dat Gerard van der Laan informeel afscheid zou nemen als recreantenleider van Korfbalvereniging Elburg.

Advertentie

Dat is overigens ook gewoon doorgegaan. Maar liefst 37 jaar heeft Gerard onafgebroken leiding gegeven aan de recreantengroep van de vereniging.

Nu stopt hij daarmee. Met toespraken en cadeaus werd hij bedankt voor alle tijd en energie die hij aan KV Elburg heeft gegeven.

Groot was de verrassing toen na een half uur familie, vrienden, bekenden en Burgemeester Jan Nathan Rozendaal met zijn echtgenote het clubhuis van KV Elburg binnenkwamen.

Toen Gerard van de schrik was bekomen sprak burgemeester Rozendaal Gerard toe en verhaalde over al zijn vrijwilligerswerk van de laatste veertig jaar.

Dat betrof niet alleen zijn inzet voor de korfbalvereniging maar ook was hij door de jaren heen vrijwilliger voor de Ichthuskerk, de Sjoel en het (voormalige) wijkcomité van De Pal/Oostendorp.

Wegens al deze verdiensten mocht de burgemeester Gerard een Koninklijk onderscheiden uitreiken. Hij werd benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau.

KV Elburg feliciteert Gerard van harte met deze zeer terecht toegekende Koninklijke onderscheiding.

IMG 5760 IMG 5766 IMG 5769

Bron: kvelburg.nl