Evenementen

Datum

08 mei - 18 mei

Locatie

Elburg, Centrum

Vestingval Elburg

Dit voorjaar is het weer tijd voor de 10e editie van Vestingval Elburg, een jubileum dat groots gevierd zal worden! Geniet van een gevarieerde mix van kunst en heerlijke muziek, te midden van de prachtige setting van de oude binnenstad van Elburg.

Vestingval Elburg is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt van Hemelvaartsdag tot Pinksteren, met als hoofddoel om kunst in al haar vormen, disciplines en facetten te promoten bij een breed publiek. Het brengt actuele kunstuitingen en bijzondere locaties binnen ieders bereik, ongeacht interesse in kunst, cultuur en geschiedenis. Het evenement verwelkomt zowel jong als oud, zowel inwoners als bezoekers, beginners en ervaren kunstliefhebbers. Bovendien fungeert Vestingval als podium voor jong, opkomend talent.

We beginnen met de openingsavond op woensdag 8 mei van 18.30 tot 20.30 uur. Naast de speciale kunstlocaties zijn ook het Museum Elburg, het Nationaal Orgelmuseum en het Museum Sjoel Elburg geopend. Daarnaast is er live muziek en zijn er rondleidingen beschikbaar.