Eropuit

Vorige

Zwembad de Hokseberg

Zwembad de Hokseberg

Wolkamerweg 42

8084 GD 't Harde

Route

Over Zwembad de Hokseberg

Zwembad de Hoksberg beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een groot buitenbad met verschillende glijbanen en een apart kinderbad met speeltoestellen. Het is de ideale plek om af te koelen op warme zomerdagen en om te genieten van de zon en de frisse buitenlucht.

Voor de sportievelingen is er ook een 25-meterbad beschikbaar voor baantjes zwemmen en er worden regelmatig zwemlessen en aqua-fitnesslessen georganiseerd. Naast het zwembad zijn er diverse sportvelden te vinden waar bezoekers kunnen volleyballen, voetballen of basketballen.

Naast de sportieve activiteiten is er ook genoeg ruimte voor ontspanning. Er is een groot grasveld om te zonnen en te relaxen en er zijn verschillende restaurants en cafetaria’s waar bezoekers terecht kunnen voor een hapje en een drankje.

Zwembad de Hokseberg ligt in een prachtige omgeving met veel groen en water, waardoor het een perfecte bestemming is voor een dagje uit met het gezin of met vrienden. Het zwembad is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Al met al is Zwembad de Hokseberg een fantastische bestemming voor iedereen die houdt van waterpret, sport en ontspanning. Het biedt een leuke en gezellige sfeer voor jong en oud en is een geweldige plek om te genieten van de natuur en het buitenleven.