Eropuit

Vorige

Bowlen bij Buddy’s

Bowlen bij Buddy’s

Flevoweg 5

8081 PA Elburg

Route

Over Bowlen bij Buddy’s

Bowlen bij Buddy’s in Elburg is een leuke en gezellige activiteit voor zowel jong als oud. Buddy’s is een moderne bowlingbaan die beschikt over 12 bowlingbanen en een gezellig restaurant. De sfeer is informeel en ontspannen, waardoor het de ideale plek is om samen met vrienden of familie een avondje uit te gaan.

Het bowlen bij Buddy’s is geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. De banen zijn goed onderhouden en de bowlingballen zijn van hoge kwaliteit. Voor kinderen zijn er lichtere ballen beschikbaar en er zijn ook bumpers die omhoog kunnen worden gezet, zodat de bal niet in de goot belandt.

Naast het bowlen kun je bij Buddy’s ook genieten van een heerlijk diner. Het restaurant biedt een uitgebreide menukaart met diverse gerechten, van snacks tot complete maaltijden. Er is voor ieder wat wils en er wordt rekening gehouden met speciale dieetwensen en allergieën.

Het personeel bij Buddy’s is vriendelijk en behulpzaam en staat altijd klaar om te helpen. Er zijn ook verschillende arrangementen beschikbaar, zoals kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor een arrangement inclusief eten, drinken en bowlen.