Nieuws

Zesdaags klaverjastoernooi

3 mrt, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Zesdaags klaverjastoernooi — elburgersc.nl

Wij willen een zesdaags klaverjastoernooi organiseren in de kantine van ESC. Het gaat om een toernooi op zes woensdagavonden:

Advertentie
  • 6-apr
  • 13-apr
  • 20-apr
  • 11-mei1
  • 8-mei
  • 25-mei

De bedoeling is dat we elke avond 3 bomen spelen. De punten van deze 3 worden bij elkaar opgeteld en na zes avonden hebben we dan een totale score van iedere deelnemer.

Als meer dan 20 personen zich hebben opgegeven voor het toernooi kunnen we starten. We spelen om 4 geldprijzen en 1 troostprijs. De 4 geldprijzen worden berekend aan de hand van het aantal deelnemers.

Elke deelnemer aan het zesdaagse toernooi betaald € 20,00 inschrijfgeld. Dit inschrijfgeld gaat voor een groot gedeelte naar het prijzengeld voor de eerste 4 plaatsen na zes avonden kaarten en een deel voor de activiteiten commissie. Dit omdat de activiteitencommissie meerdere evenementen kan organiseren in de toekomst.

Ook mensen die niet deelnemen aan het zesdaagse toernooi maar wel een avond meewillen kaarten zijn altijd welkom.Iedere avond hebben we voor de eerste 3 met de meeste punten ook een prijs. Inschrijfgeld voor 1 avond mee kaarten is € 4,00. Mensen die 1 avond komen kaarten hoeven zich niet op te geven en kunnen
gewoon aanschuiven. De spelers zijn welkom vanaf 19:00 in de kantine op het sportpark en we beginnen om 19:30 met kaarten. Tussen de 3 partijen door nemen we een pauze.

De bar is open en voor een snack wordt gezorgd. Bij binnenkomst is het eerste kopje koffie of thee gratis.

Opgeven voor het zesdaagse toernooi kan bij onderstaande personen via app, sms of mail met de onderstaande contactgegevens.

Gert Jan Schreurs
T:0653677554 / [email protected]

Frans Wortel
T: 0629048023

Bron: elburgersc.nl