Logo — In Elburg

Winkels

Vorige

Rosas Sfeerboutique

Rosas Sfeerboutique — In Elburg
Rosas Sfeerboutique — In Elburg

Contactgegevens Rosas Sfeerboutique

Beekstraat 44

8081 EDElburg

rosassfeerboutique.nl

Over Rosas Sfeerboutique

Bij Rosas vind je een unieke mix van woonaccessoires, cadeauartikelen en kleding, allemaal met een eigen karakter en stijl.

In de winkel straalt de sfeer van luxe en klasse uit, met veel oog voor detail en een stijlvolle presentatie van de producten. Het assortiment is zeer gevarieerd en bestaat uit mooie kussens, sieraden, tassen, kaarsen en nog veel meer. Bijzondere merken zoals PTMD, Zusss en Riverdale zijn vertegenwoordigd in het aanbod.

Naast woonaccessoires en cadeauartikelen heeft Rosas Sfeerboutique ook een mooie collectie dameskleding. De kledinglijn van Rosas is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit exclusieve merken zoals Tramontana en Anna Scott. De collectie is vrouwelijk, stijlvol en tijdloos en biedt voor elke gelegenheid een passende outfit.

Het team van Rosas Sfeerboutique bestaat uit enthousiaste medewerkers die met veel passie en expertise hun klanten adviseren en inspireren. Ze zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen en mode en zorgen ervoor dat de winkel steeds weer vernieuwend blijft.