Winkels

Vorige

Jeans Centre

Jeans Centre — In Elburg

Contactgegevens Jeans Centre

Vischpoortstraat 10-12

8081 ERElburg

www.jeanscentre.nl

Over Jeans Centre

Jeans Centre is een bekende kledingwinkelketen die gespecialiseerd is in jeans en casual kleding. In Elburg vind je een filiaal van Jeans Centre, waar je terecht kunt voor een uitgebreide collectie jeans en andere trendy kledingstukken voor dames, heren en kinderen.

Bij Jeans Centre in Elburg vind je een ruime keuze aan verschillende modellen jeans, van skinny tot bootcut en van high waist tot low waist. De jeans zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en wassingen, zodat er voor iedereen wel een passend paar te vinden is. Naast jeans vind je bij Jeans Centre ook andere casual kleding, zoals T-shirts, truien, jassen en accessoires.

De collectie van Jeans Centre wordt regelmatig vernieuwd, zodat je altijd de nieuwste trends op het gebied van denim en casual kleding kunt vinden. Jeans Centre hecht veel waarde aan duurzaamheid en heeft daarom een eigen duurzame lijn, genaamd ‘Blue Ridge’. Deze collectie bestaat uit jeans en kledingstukken die zijn gemaakt van biologisch katoen en duurzame materialen.

Bij Jeans Centre in Elburg kun je rekenen op deskundig advies en vriendelijke service. De medewerkers helpen je graag bij het vinden van de juiste maat en pasvorm, zodat je met een tevreden gevoel de winkel verlaat. Bovendien kun je bij Jeans Centre gebruik maken van de gratis jeans service, waarbij je nieuwe jeans op maat worden gemaakt.

Al met al is Jeans Centre in Elburg een fijne winkel waar je terecht kunt voor een uitgebreide collectie jeans en casual kleding voor het hele gezin. Met een mix van trendy en duurzame kleding, deskundig advies en goede service is een bezoek aan Jeans Centre zeker de moeite waard.