Nieuws

Wagenaar Engineering sponsort nieuwe polo’s voor VR 1

23 mrt, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Wagenaar Engineering sponsort nieuwe polo’s voor VR 1 — elburgersc.nl

Wagenaar Engineering uit Biddinghuizen heeft nieuwe polo’s voor VR 1 gesponsord. Als dank van waardering werd namen VR 1 een bos bloemen overhandigd aan sponsor Rob Wagenaar.

Advertentie

WAGENAAR IS UNIEK IN EUROPA
Met marktgerichte innovaties heeft Wagenaar haar naam gevestigd als belangrijke speler in de Europese traffic safety markt. De combinatie van praktische marktkennis, constructief inzicht, moderne elektronica én innovatief denken blijkt een succesformule en Wagenaar groeit.

De Wagenaar oplossingen kenmerken zich altijd door een praktische toepassing van constructiekennis, elektrische en/of hydraulische aandrijvingen en moderne ‘state of the art’ elektronica. Bediening op afstand over WIFI, GSM en UMTS helpen bij het vergroten van gebruiksgemak, veiligheid voor de gebruikers en duurzaamheid. Steeds vaker worden milieuvriendelijke componenten als zonnepanelen en ledverlichting toegepast.

In 2012 ontwikkelde Wagenaar in eigen beheer het eerste in Nederland ontwikkelde, goedgekeurde botskussen waarbij personenauto’s met 100 km/h veilig kunnen botsen. Inmiddels is ook de volgende generatie botskussens, de Defender, klaar. Het eerste botskussen in Europa dat succesvol is getest volgens CEN/TS 16786. Daarmee is Wagenaar uniek in Europa!

Wagenaar Engineering
Ploegschaar 25
8256 SM Biddinghuizen

W: www.wagenaar.online
T: 0321-326588

Bron: elburgersc.nl