Nieuws

Verkiezingsprogramma aangeboden

11 mrt, 2022
sgpelburg.nl logo sgpelburg.nl
Verkiezingsprogramma aangeboden — sgpelburg.nl

Tijdens de ledenvergadering van 3 maart werd het SGP-programma “Uit Principe” aangeboden. In de achterliggende maanden is aan de hand van vijf hoofdthema’s en een aantal praktische ideeën een nieuwe kaart voor Elburg opgesteld. De SGP in gemeente Elburg gaat de komende vier jaar aan de slag met de realisatie van deze nieuwe kaart.

Advertentie

SGP-voorzitter Gerrit Wijnne is naar eigen zeggen “ontzettend trots en dankbaar” vanwege het resultaat wat voorligt. “Ik zie een club enthousiaste mensen die in de afgelopen maanden de schouders er onder heeft gezet. De SGP is klaar voor een nieuwe periode. We hebben frisse ideeën en nieuwe plannen waar de gemeente beter van wordt.” Wijnne heeft zelf het voorwoord van het programma geschreven. “We zijn een partij die goed luistert naar haar leden en kiezers. Toch is dat voor ons niet het belangrijkste. Gods Woord en Zijn getuigenis zijn voor ons de basis en als het ware het kompas waardoor we ons laten leiden.”

Het verkiezingsprogramma heeft de titel ‘Uit principe’ meegekregen en is te vinden via www.kiessgp.nl. “De kreet ‘Uit principe’ is niet uit de lucht komen vallen”, zo geeft SGP-lijsttrekker Arjan Klein aan. “We zijn een partij die hecht aan Bijbelse principes en vanuit die basis blijven we aan het werk. Dit zal merkbaar zijn als we in de komende jaren werk gaan maken van de rol van kerken in het sociaal domein.”

De SGP-ledenvergadering vond plaats in dorpshuis ‘Ons Huus’ op de Hoge Enk. “Door de corona-maatregelen kon de fractie niet meer in het gemeentehuis vergaderen en werd uitgeweken naar de dorpshuizen. De bestuurs- en ledenvergaderingen hebben we de laatste jaren in ‘Ons Huus’ gehouden,” aldus Wijnne.

Bron: sgpelburg.nl