Logo — In Elburg

Nieuws

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging sponsort ESC JO11-1

7 nov, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging sponsort ESC JO11-1 — elburgersc.nl

De jonge toppers van ESC JO11-1 hebben prachtige training jasjes in ontvangst mogen nemen. Deze worden gesponsord door Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging uit Elburg.
Als dank hebben wij voor deze sponsor als team afgelopen zaterdag een bosje bloemen gebracht met daarbij iets lekkers. De jongens van JO11-1 dragen de training jasjes met trots elke zaterdag! Voor degene die deze sponsor nog niet kent, hierbij hun sterkste kwaliteiten.

Advertentie
Tabernakel Tenten

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging is dé specialist in de hekwerkbranche en met ons uitgebreide aanbod beveiligingssystemen de totaalleverancier op het gebied van buiten- en binnenbeveiliging.

U bent bij ons op het juiste adres voor unieke, op maat gemaakte hekwerken. Uw situatie en wensen worden vertaald in een concepttekening, eventueel in 3D uitgevoerd, waarna het productieproces wordt gestart. Wij werken uitsluitend met producten die hoge kwaliteit voeren. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan de behandeling van uw hekwerk, welke duurzaam verzinkt en gepoedercoat wordt.

Op het gebied van beveiliging kunnen wij u zowel zakelijks als particulier van dienst zijn. Van Klompenburg voorziet o.a. in brand-, camera-, terrein- en inbraakbeveiliging. Door de jaren heen hebben wij een uitgebreide collectie aan producten en diensten opgebouwd op het gebied van toegangscontrole en security. Deze kenmerken zich door een scala aan hoogwaardige oplossingen op het gebied van toegang, cameratoezicht en security. Wij zijn een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf, wat inhoudt dat wij gecertificeerde beveiligingssystemen kunnen en mogen aanleggen.

Voor een volledige service waarbij uw wensen in het middelpunt staan, dragen wij zorg. Door onze technologische kennis en vakkundig personeel wordt het gehele project door één bedrijf uitgevoerd en afgewikkeld. Ook na de realisatie van uw project blijven wij u van dienst zijn bij eventuele storingen.

Van Klompenburg voorziet oplossingen voor al uw projecten en werkt mee aan wereld waarin veilig wonen en werken wordt gegarandeerd.

Sinds 2019 wordt ook een nieuwe markt aangeboord: die van de stalen deuren. Een woontrend die bijna niet meer weg te slaan is uit het moderne interieur. Staal in interieur adviseert en voorziet u van de mooiste stalen producten voor in uw interieur. Ambacht en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Bij ons heeft u keuze uit verschillende profiel- en glassoorten, kleur, details en coating. Alles geheel naar wens voor u samengesteld. Uw stalen design wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd. Van idee tot ontwerp, alles op maat, stijlvol verwerkt tot een schitterend eindproduct. Wij realiseren o.a. stalen taatsdeuren, scharnierdeuren, schuifdeuren, binnenkozijnen, buitenkozijnen, trapleuningen, balustrades, trappen en maatwerk.

Bekijk ons gehele aanbod op:

www.vanklompenburgbeveiliging.nl
www.vanklompenburghekwerken.nl
www.staalininterieur.nl

Bron: elburgersc.nl