Logo — In Elburg

Nieuws

Van Ettekoven: strak resultaat: een nieuw bord bij ESC!

16 feb, 2024
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Van Ettekoven: strak resultaat: een nieuw bord bij ESC! — elburgersc.nl

De Elburger Sportclub is zeer blij met dit strakke resultaat. Van Ettekoven stukadoors uit Elburg sponsort een nieuw bord op ons sportveld. Dat konden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Lourens van ’t Oever overhandigde namens de vereniging een mooie bos bloemen. Hartelijk welkom!

Advertentie
YouTap

Van Ettekoven stukadoors Elburg

Ons bedrijf is gespecialiseerd in spackspuiten, latex spuiten en stukadoorswerkzaamheden. We werken doelgericht en leveren altijd een prachtig eindresultaat af. Wij werken nationaal en nemen kleine maar ook grote klussen aan en doen zowel nieuwbouw als verbouw.

Prachtig stukadoorswerk, daar gaan we voor!

Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen we onze klanten goed adviseren op het gebied van latex spuiten, spack spuiten en overig stucwerk. Wij ontzorgen u volledig, spreken vooraf een prijs af, bespreken duidelijk wat u van ons verwacht en gaan voor een geweldig eindresultaat.

We werken veel in de omgeving van Elburg, Harderwijk, Wezep, Nunspeet, Amsterdam, Urk, Utrecht en Nunspeet. Vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op.

Van Ettekoven Stukadoors Elburg
Molenstraat 28
8081BC Elburg
T: 06 5493 7501
E: [email protected]

Bron: elburgersc.nl