Nieuws

Theatervoorstelling voor ouders en vrijwilligers sportclubs

13 sep, 2023
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Theatervoorstelling voor ouders en vrijwilligers sportclubs — elburgersc.nl

Kinderen presteren op school en bij de sportclub het beste, als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Maar dat kan in de praktijk een behoorlijke uitdaging zijn! Wat kun jij als ouder of vrijwilliger doen? Daarover gaat de humoristisch theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’, die op vrijdag 15 september 2023 in de gemeente Oldebroek is te zien. De voorstelling is gratis te bezoeken.

Advertentie

Volgens Rudolf Huberts, betrokken bij het Lokaal Sportakkoord en coördinator van Goed Bezig Oldebroek is het theater een echte aanrader: “Het is een voorstelling vol humoristische sketches, waarbij je handvatten krijgt die je meteen kunt gaan toepassen. Trouwens ook op je werk en in je relatie! Een mooie start van de Nationale Sportweek die van 15 tot en met 24 september plaats vindt.”

‘Kom op nou jongens!’
‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Bekend van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’. “Het zijn veel bezochte voorstellingen die ook in onze regio te zien waren. Over hoe je als ouders eraan kan bijdragen dat jullie kinderen goed kunnen presteren, minder snel afhaken en er minder ‘gedoe’ met ze is. Ook leuk en interessant voor iedereen die kinderen begeleidt, zoals bij sportclubs, op school of bij muziek- en toneelverenigingen”, aldus Rudolf.

Kaarten bestellen
De uitvoering is in Kulturhus De Talter, aan de Stouwdamsweg 4 in Oldebroek, Het duurt van 20:15 tot 21:30 uur en de inloop is vanaf 20:00 uur. Dankzij het Lokaal Sportakkoord Oldebroek is de toegang gratis, maar moet je wel een vrijkaartje reserveren via www.komopnoujongens.nl. Daar vind je ook meer informatie en een trailer.

Bron: elburgersc.nl