Nieuws

Supportersvereniging Blauw Wit sponsort kampioensset voor teams

21 mei, 2024
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Supportersvereniging Blauw Wit sponsort kampioensset voor teams — elburgersc.nl
De Supportersvereniging Blauw Wit heeft iets speciaals gedaan voor de kampioensteams van de Elburger Sportclub. Om de behaalde kampioenschappen feestelijk te vieren, sponsort de vereniging een speciale kampioensset. Deze set bestaat uit een spandoek en een schitterende kampioensschaal, perfect voor het vastleggen van het memorabele fotomoment met het team.
Naast deze feestelijke attributen zorgt de Elburger Sportclub voor een smakelijke traktatie. De teams die kampioen zijn geworden, kunnen rekenen op iets lekkers uit de kantine om hun overwinning extra feestelijk te vieren. Bovendien worden de kampioenen beloond met een medaille die zij als aandenken mee naar huis mogen nemen.
“Het is belangrijk om onze kampioensteams op een speciale manier in het zonnetje te zetten,” zegt Aart van Triest van de Supportersvereniging. “Met deze kampioensset willen we onze waardering tonen voor hun harde werk en prestaties.”
De Supportersvereniging Blauw Wit hoopt dat de kampioensset, samen met de medailles en lekkernijen van de Elburger Sportclub, bijdragen aan een onvergetelijke viering voor alle kampioensteams. “We zijn trots op onze teams en willen dat ze zich bijzonder voelen op dit moment van succes.”
Een belangrijke mededeling voor de trainers: wanneer je weet dat je team kampioen kan worden, geef dit dan door aan je coördinator, zodat het kampioenspakket tijdig voor je team klaargelegd kan worden bij het wedstrijdsecretariaat.
Met deze actie versterken de Supportersvereniging en de Elburger Sportclub de band tussen de club en haar supporters, en wordt de vreugde van het kampioenschap gedeeld met de hele gemeenschap.

Bron: elburgersc.nl