Nieuws

Succesvolle aftrapdag voor de jeugd!

29 aug, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Succesvolle aftrapdag voor de jeugd! — elburgersc.nl

Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang op het Burgemeester Bode Sportpark. De aftrapdag voor de jeugd stond op het programma en we kunnen tevreden terugkijken op een succesvolle en sportieve dag!

Advertentie

Voorzitter Jaap van der Beek heette de op de tribune verzamelde jeugd van harte welkom! Er staat ons weer een mooi voetbalseizoen te wachten. Maar voordat er meer informatie volgde over het komende seizoen was er een leuke verrassing! Botje, de nieuwe mascotte van ESC was er om de jeugd toe te zwaaien. Botje werd door de jeugd warm onthaald.

Botje is mede mogelijk gemaakt door Viswinkel het Bottertje uit Elburg. Eigenaar Rick Koelewijn was ook aanwezig om Botje te verwelkomen en een bos bloemen in ontvangst te nemen. Namens het Bottertje werden kortingsbonnen uitgereikt voor een lekkere bucket kibbeling!

Na de komst van Botje heette Wilfred Westerhuis, manager jeugdvoetbal, de jeugd, maar ook de meegekomen ouders van harte welkom bij de start van het nieuwe seizoen. In kleedkamersessies werd door de leider/coaches van de jeugd uitgelegd hoe we voor onze jeugdleden een topseizoen willen verzorgen en welke belangrijke rol de ouders daarin vervullen.

Na al deze informatie waren er oefenwedstrijden en een gezellige carroussel van activiteiten; touwtrekken, watervoetbal en een heuse fotoshoot stonden op het programma. Harry ten Hove maakte mooie nieuwe teamfoto’s en Teresa van de Hoorn nieuwe spelerfoto’s. En wat zag iedereen er strak uit in de nieuwe tenues en vrijwilligerskleding!

We kijken terug op een zeer succesvolle en gezellige aftrapdag. Dank aan alle vrijwilligers die betrokken waren: zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.

Foto’s: Helga Wijnne, Heidi Nagelhout, Marieke van der Weide-Sneller, Janneke van Erven-Kroon, Manon Hooft en Wendy Knikker

Bron: elburgersc.nl