Nieuws

STRAAT-Taart: taart eten met de buren

14 sep, 2023
wiel.nl logo wiel.nl
STRAAT-Taart: taart eten met de buren — wiel.nl

Ook dit jaar organiseert WIEL weer een STRAAT-Taart actie. Onder het motto: ‘Samen taart eten is veel leuker!’, willen we inwoners attenderen op het feit dat iedereen in de straat erbij hoort. Samen taart eten staat voor: ‘sta eens stil bij je buren; wie uit je straat spreek je niet zoveel en nodig juist die buurman of buurvrouw uit voor een kopje koffie en een taartpunt’.

Advertentie

De STRAAT-Taart actie loopt van 18 t/m 30 september. In deze periode vinden zowel Burendag- als de start van de Week tegen Eenzaamheid plaats, twee actiemomenten bij uitstek om gezamenlijk een kop koffie of thee te drinken. Deze keer, met een stukje taart erbij.

Hoe werkt het?

Vanaf donderdag 14 september ’23 zijn er waardebonnen op te halen bij Stichting WIEL. De waardebon heeft de waarde van ‘1 taart voor 10 á 12 personen’ en kan ingeleverd worden bij één van de bakkers uit de gemeente Elburg. De bakker bakt een lekkere taart, die je vervolgens samen met buren gaat eten.

Let op: de laatste dag waarop er taart besteld kan worden bij een bakker, is donderdag 28 september.

We hopen dat deze STRAAT-Taart actie bijdraagt aan het ’elkaar als buren ontmoeten in de straat’ en wensen straten gezellige samenkomsten toe. Voor informatie, bel of mail naar [email protected] of bel naar Marjon via 06-291 630 98

Bron: wiel.nl