Nieuws

Rabobank Veluwecup bijna van start

15 aug, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Rabobank Veluwecup bijna van start — elburgersc.nl

Op zaterdag 20 augustus 2022 zal het startschot gegeven worden voor de 11e editie van de Rabobank Veluwecup. Nadat de toernooicommissie de afgelopen twee jaren de keuze heeft moeten maken om het toernooi af te gelasten zal dit jaar het toernooi doorgang vinden. Deze editie van het toernooi wordt gespeeld op sportpark Schenk te ’t Harde.

Terugblik vorig seizoen:
Waar SV ’t Harde afgelopen seizoen via promotiewedstrijden helaas geen promotie behaalde, blijven Owios, DSV ’61 en de Elburger Sportclub ook acteren op het niveau waar zij afgelopen seizoen ook actief waren. Owios blijft actief in de tweede klasse, waar de Elburger Sportclub en DSV ’61 in de derde klasse blijven. Op moment van schrijven van dit artikel zijn de competitie-indelingen nog niet bekend.

Programma:
Dit jaar is er een verandering opgetreden in de opzet van toernooi dan u de laatste jaren van dit toernooi gewend bent. Dit jaar wordt het toernooi gespeeld door de vier organiserende verenigingen en zijn er geen gastverenigingen uitgenodigd om deel te nemen. Door deze keuze zal er een andere winnaar komen dan de laatste twee edities van dit voorbereidingstoernooi. Nadat vv Oene in 2018 als eerste gastspeler winnaar werd van de Rabobank Veluwecup wist het ook in 2019 de titel binnen te halen in het jubileumjaar van dit toernooi. Het was namelijk de 10e editie van de Rabobank Veluwecup. Het programma van deze editie is als volgt opgesteld:
Zaterdag 20-8-2022
12.30: S.V. ’t Harde – ESC
14.30: vv OWIOS – DSV ’61

Dinsdag 23-8-2022

19.00: S.V. ’t Harde – vv Owios

Woensdag 24-8-2022

19.00: DSV ’61 – ESC

Zaterdag 27-8-2022

12.30: S.V. ’t Harde – DSV ’61
14.30: ESC – vv Owios

Goede doel:
Zoals elk jaar wordt een deel van de opbrengst uit entreegelden en sponsorgelden geschonken aan een goed doel dat door de organisatie is verkozen. Voor dit jaar is er gekozen voor de Stichting EBF Foundation. Deze stichting heeft als doel het inzamelen van gelden ten behoeve van algemeen nut beogende instellingen, of het welzijn van mens en dier. De opbrengst vanuit de Rabobank Veluwecup zal besteed worden aan een dagje attractiepark Hellendoorn met 80 kinderen van Oekraïense afkomst.

Uitnodiging:
De toernooicommissie wil u van harte uitnodigen om de komende editie van de Rabobank Veluwecup bij te wonen. Voor het eerst in drie jaar zal het toernooi weer doorgang vinden en kunt u genieten van de derby’s die dit jaar op de planning staan. Via www.veluwecup.nl is meer informatie te vinden over dit gezamenlijke voorbereidingstoernooi.
Adresgegevens:
Sportpark Schenk
Bovenweg 8
8084 PB  ’t Harde

Advertentie

Bron: elburgersc.nl