Logo — In Elburg

Nieuws

Poort5 Schoolkorfbaltoernooi KV Elburg

10 mrt, 2022
kvelburg.nl logo kvelburg.nl
Poort5 Schoolkorfbaltoernooi KV Elburg — kvelburg.nl

Na 2 jaar van afwezigheid (coronatijd) organiseert korfbalvereniging Elburg weer het jaarlijkse Poort5 schoolkorfbaltoernooi voor de basisscholen in de gemeente Elburg. Het toernooi vindt plaats op het korfbalveld op het Burg. Bode sportpark.

Advertentie
Tabernakel Tenten

Dit jaar zal het schoolkorfbaltoernooi op twee woensdagmiddagen worden gehouden. Op woensdagmiddag 18 mei vanaf 14.30 voor groep 3 en 4. Groep 5 en 6 zijn woensdagmiddag 25 mei vanaf 14.30 aan de beurt. Voor elke groep is er een eigen poule. Een team bestaat uit minimaal 4 kinderen maar vijf of zes kinderen is aan te bevelen..

Vanuit KV Elburg worden voor de deelnemende leerlingen vier trainingen verzorgd. Zo kan iedereen goed voorbereid aan het toernooi beginnen. Deze trainingen zullen plaatsvinden op het korfbalveld van KV Elburg, steeds op woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur. De data zijn: 13 april, 20 april, 4 mei en 11 mei.
De trainingen worden gegeven door jeugdleden van de KV Elburg onder toezicht van de schoolkorfbalcommisie.

KV Elburg hoopt dat veel sportieve kinderen uit de groepen 3 t/m 6 weer mee doen met het schoolkorfbaltoernooi. De scholen hebben inmiddels de uitnodiging ontvangen.
Het contactadres voor het schoolkorfbal is [email protected]
KV Elburg bedankt Poort5 en Jumbo Elburg voor hun sponsoring en ondersteuning van het scholentoernooi.

Poort5

Bron: kvelburg.nl