Logo — In Elburg

Nieuws

Opnieuw winst voor KV Elburg op TOP

16 mrt, 2022
kvelburg.nl logo kvelburg.nl
Opnieuw winst voor KV Elburg op TOP — kvelburg.nl

Het was geen monsterscore, zaterdagmiddag in Vroomshoop bij de wedstrijd TOP 1 – Elburg 1. Toch wonnen de Elburgers zonder problemen met 18-24 zodat Elburg weer twee punten kon bijschrijven.

Advertentie
Tabernakel Tenten

De thuiswedstrijd van Elburg tegen TOP, een paar weken geleden, leverde een forse overwinning op voor de Elburgers. Het werd toen 31-11 en TOP werd helemaal weggespeeld.
TOP had zaterdag de zaken beter voor elkaar en bleef in het spoor van de Elburgers. Deze wedstrijd leverde een ‘gewone’ uitslag op. Het werd uiteindelijk 18-24 na een 8-16 ruststand.
“Een regelmatige overwinning zonder groots te spelen” aldus teambegeleider Albert Steert. Elburg speelde een sterke eerste helft maar was in de tweede helft niet scherp genoeg om het verschil in kwaliteit echt uit te drukken.
Op dit moment staat Elburg 2e in de poule met vier punten uit drie wedstrijden.

De doelpunten kwamen van:
Benji Sjardijn 5; Noah de Jong 5; Corné Prins 4; Rik Westland 4; Danique uit de Fles 2; Jeffrey Prins 2; Emily van der Linde 1; Rico Smit 1.

Volgende week zaterdag 19 maart is er de hele dag zaalkorfbal in sporthal ’t Huiken. De eerste wedstrijden beginnen al om 09.00 uur. ‘s Avonds om 19.20 uur speelt Elburg 2 tegen Juventa 3. Elburg 1 sluit om 20.30 uur de rij met de wedstrijd tegen Achilles Almelo 1.

Bron: kvelburg.nl