Oefenzege ESC tegen CSV’28 2-1

1 feb, 2022
Elburger SC logo Elburger SC
Oefenzege ESC tegen CSV’28 2-1 — Elburger SC

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen kon er eindelijk weer gevoetbald worden door de eerste selectie van ESC. Zaterdagmiddag speelden de mannen van hoofdtrainer Siemen Lindeboom een oefenwedstrijd tegen vierdeklasser CSV’28 uit Zwolle. Voor iedereen was het weer even wennen op het veld. In de eerste helft kwam ESC op een 1-0 voorsprong door een uithaal van Sven Wastenecker. Halverwege de tweede helft maakte CSV’28 de gelijkmaker 1-1. Niet veel later scoorde Donny Mulder de 2-1. Daarmee was de eerste overwinning voor ESC 1 in het jaar 2022 een feit.

Komende dinsdagavond 1 februari speelt ESC 1 nog een oefenwedstrijd, thuis tegen ’s Heerenbroek om 20.00 uur. Op zaterdag 19 februari staat de eerste competitiewedstrijd op het programma. ESC 1 neemt het dan op tegen vv Oene in Elburg om 14.45 uur.

Bron: Elburger SC