Nieuws

Morgen 11e Sponsortoernooi van de Elburger Sportclub

19 aug, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Morgen 11e Sponsortoernooi van de Elburger Sportclub — elburgersc.nl
Morgen om 12:30 trappen de eerste teams af voor alweer het 11e Sponsortoernooi van de Elburger Sportclub. Na de voorrondes zijn de plaatsingswedstrijden en om 16:25 staat de strijd om de 3e en 4e plaats gepland, terwijl om 16:45 de finale gespeeld zal worden.
De titelverdediger Kapsalon Martin is ook weer van de partij om de gewilde (APS) Aalt Petersen Schaal te verdedigen. Dit jaar is er een leuke bijeenkomst, dat een Oekraïens team mee doet van vluchtelingen, die in Elburg e.o. verblijven. Voor de jongste kinderen is er weer een springkussen aanwezig en de oudere kinderen kunnen zich vermaken in de pannakooi.
ELBURGER SC in de bres voor ALS
Rond 15:00 uur wordt de barbecue ontstoken en de opbrengst van deze barbecue wordt geschonken aan de actie voor ALS Angels. Vanaf een uur of 4 worden loten verkocht voor het rad van avontuur, waarvan de opbrengst eveneens voor de ALS stichting is. Vorig jaar mocht de Elburger SC al € 2.400,- schenken aan ALS. De Elburger SC wil zich juist inzetten voor dit soort goede doelen. ALS is een zenuw/spierziekte waarbij je spieren één voor één uitvallen, elke bijdrage voor onderzoeken naar deze vreselijke ziekte wordt door de vereniging onderstreept.

Rond 18:00 uur zal de prijsuitreiking plaats vinden. De gehele middag en begin van de avond klinken er vrolijke noten uit de speakers en ook worden er eenheidsprijzen geregeld voor de consumpties. Iedereen is van harte welkom op het Burgemeester Bode Sportpark.

Advertentie

Bron: elburgersc.nl