Logo — In Elburg

Nieuws

Michael Hindriks wint ESC Gerrit Nagelhout Darttoernooi

31 dec, 2023
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Michael Hindriks wint ESC Gerrit Nagelhout Darttoernooi — elburgersc.nl

Op woensdag 27 december was de kantine van de Elburger SC het decor van het inmiddels zeer gezellige Gerrit Nagelhout Darttoernooi. Er werd met 32 darters vanuit de vereniging gestreden om de hoogste plaatsen. Nadat de poulefases middels 501/best of three gespeeld waren, gingen er 16 darters naar de winnaarsronde en 16 darters naar de verliezersronde. Waarna via het knock-out systeem 501/best of five gespeeld werd.

Advertentie
Tabernakel Tenten

De finale van de verliezersronde werd gespeeld tussen Thimo Kroes en Raoul Ponstein, die na een spannende partij van best of five gewonnen werd door Thimo. Op de derde plek eindigde Morris van den Hoorn en Merijn Boonen als vierde.

De finale van de winnaarsronde werd en strijd tussen vader en zoon. Michael Hindriks en Sven Hindriks mochten strijden om de hoogste eer, welke door vader Michael in een best of seven werd gewonnen. Sven stond voor het tweede achtereenvolgende jaar in de finale. Michael wist voor de 4e keer het toernooi naar zijn hand te zetten. De 3e plek was verdienstelijk voor Joost van de Rozenberg en op de vierde plek eindigde Jeffrey van Muijlwijk.

Verder waren er prijzen voor Luca van der Hulst die de hoogste finish had en Marcel Meijer die de meeste 180-ers had.

De organisatie kan weer terugkijken op een geslaagde en gezellige avond. Natuurlijk hartelijk bedankt voor de inzet van alle vrijwilligers, zonder hen was dit niet mogelijk geweest. De prachtige dartbanen waren opgebouwd door het team van www.dartbanenverhuurdrenthe.nl.

Groeten van de organisatie: Gerrald Nagelhout en Michael Hindriks

Bron: elburgersc.nl