Nieuws

MERKKwater sponsort trainingspakken ESC VR30+

18 nov, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
MERKKwater sponsort trainingspakken ESC VR30+ — elburgersc.nl

Waarom sponsort MERKKwater het vrouwen 30+ team van ESC? Daar zijn een aantal redenen voor. Voornaamste reden is het feit dat onze medewerkster Bettina speelster is in dat team en bij ons op de zaak het idee van sponsoring opperde.

Advertentie

Verder zijn wij sinds 2006 als bedrijf in Elburg gevestigd maar niet echt bekend in en met Elburgers. Dit komt omdat onze klantenkring met name in de randstad te vinden is. Een beetje meer lokale bekendheid kan natuurlijk geen kwaad en vandaar de stap om te gaan sponsoren.

Wat zijn wij voor bedrijf? MERKKwater wil water overal duurzaam toegankelijk maken. Geen plastic flessen meer, geen opslag, geen transport. Onze tappunten leveren naar wens gekoeld, gefilterd of bruisend water. Voornamelijk voor bedrijven, scholen, fitnesscentra en restaurants, maar eigenlijk voor iedereen die lekker water wil drinken hebben we een passende watertap! We gaan graag met iedereen in gesprek over de beste oplossing.

We stellen ons altijd flexibel op en denken graag mee in de beste oplossing voor uw organisatie. Door jarenlange ervaring kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen. Met onze landelijke (service) dekking staan wij klaar voor onze klanten en kunnen we snel reageren op vragen.

De voordelen van water drinken zijn evident en water drinken is gezond! Dagelijks hebben we zo’n 2 liter water nodig, maar waarom uit flesjes die van ver moeten komen? Ons water is duurzaam. Geen plastic wegwerp flessen meer, geen opslag en geen transport. We hopen met onze sponsoring in Elburg bij te dragen aan een betere, en letterlijk gezondere samenleving.

Verder kan het geen kwaad om ook lokaal onze naamsbekendheid te vergroten. Wij leveren al jaren aan partijen als Wehkamp, Schiphol, het Concertgebouw in Amsterdam, het Koninklijk theater in Den Haag maar meer lokaal kan er nog wel wat gebeuren.

Wellicht dat deze sponsoring een stap in de goede richting is.

Merkkwater
Noorderbreedte 8
8081PX Elburg

W: www.merkkwater.nl

T: 085-4897710

E: [email protected]

Bron: elburgersc.nl