Logo — In Elburg

Nieuws

Meld je aan voor Burendag

7 jul, 2023
wiel.nl logo wiel.nl
Meld je aan voor Burendag — wiel.nl

Het is weer zover, burendag komt er weer aan. Vorig jaar werd burendag in 8.500 buurten gevierd. Nooit deden er eerder zoveel buurten in Nederland mee.

Advertentie
Tabernakel Tenten

In de Gemeente Elburg waren er vorig jaar 22 buurten die wat met elkaar georganiseerd hebben. WIEL moedigt ontmoeting in de buurt aan. Het Oranje Fonds hoopt dat zoveel mogelijk buurten mee doen aan Burendag (of rond die tijd) en een gezellige dag samen hebben. Hiervoor kan je jullie buurt aanmelden en kan er Burendagpakket en evt een bedrag worden aangevraagd; zie www.burendag.nl Organiseer bijvoorbeeld een bbq met de hele buurt, een spelletjesochtend voor alle buurkinderen, een buurtpicknick of een gezellige koffieochtend!

Buurten/ straten: Meld je aan voor Burendag – 23 september!

Vanuit het Buurtwerk van WIEL denken we graag met een buurt mee! Ook kun je bij WIEL bijv (spel)materiaal lenen, bankjes of tafels, maar evt zijn er ook nog andere middelen beschikbaar. Voor meer informatie hierover kijk op de site van WIEL, onder ‘Buurt & Wijk’ of loop gerust eens binnen bij ons, maar bellen of mailen mag ook altijd!

Bron: wiel.nl