Nieuws

Mateboer Groep BV nieuwe bordsponsor

22 okt, 2023
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Mateboer Groep BV nieuwe bordsponsor — elburgersc.nl

Mateboer bouwt nu ook langs de lijn van ESC. Want daar vinden we Mateboer als nieuwe bordsponsor van de Elburger Sportclub. Om dit te vieren kwam Martijn Roosien, commercieel manager bij Mateboer, naar de Elburger Sportclub. De feestelijke bos bloemen werd uitgereikt door Bettina de Bruin van de sponsorcommissie.

Advertentie

Mateboer

Mateboer is een familiebedrijf dat bestaat uit de drie werkmaatschappijen Bouw, Projectontwikkeling en Milieutechniek. De kracht van Mateboer is dat deze drie disciplines gebundeld kunnen worden. Deze synergie wordt benut bij het meedenken bij de planvorming, een strakke uitvoering en het leidt tot een eindresultaat dat kwalitatief hoogwaardig, innovatief en duurzaam is.

Hoe wij werken

Mateboer voert met passie en inzet opdrachten uit voor lokale en provinciale overheden, woningcorporaties, bedrijven, instellingen en particulieren. Met elkaar wordt op een open manier overlegd om de doelstellingen te halen binnen de gestelde financiële kaders, waarbij wij onze kennis en ervaring inbrengen met oog voor nieuwe ontwikkelingen.

Onze mensen

We willen op een sociale en menselijke manier een bedrijf leiden. Het zijn onze mensen die dagelijks het visitekaartje zijn van de Mateboer. Met een grote betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel werken ze aan de projecten met het belang van de klant voorop. We bieden een prettige werkomgeving waar de veiligheid en gezondheid van onze mensen voorop staat. Een familiebedrijf zonder kapsones dat ook op het werk een familiegevoel geeft. Veel van onze mensen maken al jarenlang deel uit van ons bedrijf.

Kijk op onze website voor meer informatie!

https://www.mateboer.nl
Mateboer Groep BV
bezoekadres:
Ambachtsstraat 27
8263 AJ Kampen
Tel: 038-3315020
e-mail: [email protected]

Bron: elburgersc.nl