Nieuws

Laatste competitieweekend voor de winterstop

19 dec, 2022
evv-elburg.nl logo evv-elburg.nl
Laatste competitieweekend voor de winterstop — evv-elburg.nl

Afgelopen zaterdag was de laatste thuisspeeldag voor de winterstop voor de teams van EVV Bultman-Hartholt. Op deze laatste speeldag was de competitie nog niet uitgespeeld en konden verschillende jeugdteams nog strijden om kampioenschap en promotie.

Advertentie

Vrijdag 16 december werd Meisjes B2 kampioen in de tweede klasse. Het team start de volgende helft in de eerste klasse.

Op zaterdag 17 december konden MA1, JC1 en N61 kampioenschap en/of promotie binnenhalen. MA1 versloeg HVV Hattem met 4-0, waardoor zij het kampioenschap in de 1e klasse en promotie naar de hoofdklasse binnen hebben gesleept. JC1 kon geen kampioen worden, maar speelden nog wel om promotie. SV Dynamo werd met 3-1 verslagen, waardoor de jongens promoveren naar de Topklasse JC. De jongste jeugd speelt in de topklasse niveau 6. Zij konden, samen met Alterno en Dynamo, alle drie nog kampioen worden. Na het 1-2 verlies op EVV N6 2, maar na de winst op Alterno met 2-1, heeft EVV N61 het kampioenschap in Topklasse Niveau 6 behaald.

We kijken terug op een mooie seizoenshelft die we na 2 jaar corona eindelijk helemaal konden uitspelen. In de tweede helft, na de winterstop, gaat EVV weer verder met de wedstrijden.

Alleen komende donderdag speelt EVV Heren 1 nog voor een plek in de volgende ronde van de beker. Tegenstander is Inter Rijswijk HS1. Het eerste fluitsignaal klinkt om 19.30u in ’t Huiken! Toegang is gratis.

Bron: evv-elburg.nl