Nieuws

Vorige

Christelijke Gereformeerde Kerk

Christelijke Gereformeerde Kerk — In Elburg
Christelijke Gereformeerde Kerk — In Elburg

Kerkdiensten Christelijke Gereformeerde Kerk

Beekstraat 6

8081 ECElburg

Routeplanner Bezoek website

Over Christelijke Gereformeerde Kerk

De Christelijke Gereformeerde Kerk in Elburg is een gemeente die behoort tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland (CGK). De kerk is gelegen aan de Beekstraat en kenmerkt zich door haar betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en haar toewijding aan het evangelie van Jezus Christus.

De erediensten in de Christelijke Gereformeerde Kerk zijn traditioneel en worden gekenmerkt door het gebruik van de liturgie en het zingen van psalmen en gezangen. Naast de erediensten worden er ook andere activiteiten georganiseerd, zoals Bijbelstudies, catechisaties, jeugdwerk en gemeenteavonden.

Een belangrijk onderdeel van de gemeente is de diaconie. Deze commissie richt zich op het verlenen van hulp aan mensen die dat nodig hebben, zowel binnen als buiten de gemeente. Ook zijn er verschillende zendingscommissies actief binnen de gemeente die zich richten op het uitdragen van het evangelie van Jezus Christus in binnen- en buitenland.

De Christelijke Gereformeerde Kerk in Elburg hecht veel waarde aan de Bijbel en ziet deze als het Woord van God. De gemeente gelooft in de persoonlijke relatie met God en richt zich op de groei en ontwikkeling van haar gemeenteleden in hun geloof en toewijding aan Jezus Christus.

De gemeente is betrokken bij de lokale gemeenschap en organiseert verschillende activiteiten die gericht zijn op het dienen van de mensen om hen heen. Zo worden er regelmatig maaltijden georganiseerd voor ouderen en alleenstaanden en is er een kinderclub voor kinderen uit de buurt.