Nieuws

Inschrijven E.V.V. Arie Zwijnenburg Beachvolleybaltoernooi 2022

20 apr, 2022
evv-elburg.nl logo evv-elburg.nl
Inschrijven E.V.V. Arie Zwijnenburg Beachvolleybaltoernooi 2022 — evv-elburg.nl

Op vrijdagavond 1 juli en zaterdag 2 juli zal het 18e E.V.V. Arie Zwijnenburg Beachvolleybaltoernooi plaatsvinden, dit jaar net als vorig jaar op de ijsbaan van ijsclub TG, achter parkeerplaats De Oude Vos.

Advertentie

Er zijn dit jaar enkele aanpassingen:

  1. De afgelopen jaren waren we gewend om op velden van 7 x 7 meter te spelen. We passen ons vanaf nu aan aan de internationale standaardmaat voor beachvelden en gaan naar 8 x 8 meter.
  2. Bij de heren wedstrijdteams is gebleken dat het niveauverschil in de Heren Laag klasse erg hoog was. We voegen daarom dit jaar naast Heren Hoog en Heren Laag een Heren Midden klasse toe. Dit maakt de Heren Laag klasse dan ook meer geschikt voor mix teams.
  3. De gestegen kosten hebben ons doen besluiten om het inschrijfgeld, dat al jaren niet is aangepast, iets te verhogen. Wedstrijdteams gaan € 37,50 betalen en recreatieve teams € 50,00.

Je kan je aanmelden voor één van de volgende categorieën: Heren 2-2 hoog (3e divisie en hoger) / Heren 2-2 midden (promotieklasse en 1e klasse) / Heren 2-2 laag (2e en 3e klasse) / Dames 2-2 hoog (promotieklasse en hoger) / Dames 2-2 laag (1e klasse en lager) /  Recreatief 4-4.

In de recreantenpoule spelen we 4 tegen 4, waarbij er in elk team minimaal 1 dame in het veld moet en maximaal 1 competitie speler (m/v) in het veld mag staan.

Als competitiespeler (m/v) worden spelers aangemerkt die het afgelopen seizoen in een eerste klasse of hoger team waren ingedeeld. Alle anderen worden niet als competitiespeler gezien.

Voor het toernooi zijn geen leeftijdsgrenzen, maar het is wenselijk dat de deelnemers 16 jaar of ouder zijn.

Deelname is op eigen risico. Het organiserend comité, noch de Elburger Volleybal Vereniging kan aansprakelijk worden gesteld voor letsel, schade, diefstal, etc.

Het inschrijfgeld voor het Beachvolleybaltoernooi bedraagt € 50,00 voor een gemengd recreatief team van 4 personen en € 37,50 voor een wedstrijdteam van 2 personen.

Het verschuldigde inschrijfgeld dient te worden overgemaakt op bankrekening NL93 RABO 0387 6308 48 of NL78 INGB 0005 4698 04 ten name van Elburger Volleybal Vereniging, onder vermelding van teamnaam en Beach 2022.

Een team is pas geplaatst als het inschrijfgeld is overgemaakt. Een team dat zich laat aanmeldt, maar wel direct het inschrijfgeld overmaakt, kan dus de plaats innemen van een team dat zich al vroeg heeft aangemeld maar nog niet heeft betaald.

In de wedstrijdklassen worden per categorie minimaal 9 teams toegelaten. Bij de recreanten wordt gestreefd naar 32 teams. De organisatie kan op basis van het verloop van de inschrijvingen besluiten om per categorie meer of minder teams toe te laten.

Inschrijfgeld wordt alleen teruggestort wanneer een team door een calamiteit moet afmelden.

Bij terugtrekking van een team binnen een week voor het toernooi wordt het inschrijfgeld niet teruggestort.

Uiteraard krijg je het inschrijfgeld terug als je niet wordt geplaatst omdat het maximale aantal deelnemers is bereikt.

Als een categorie vol is, komen volgende teams die zich inschrijven op een reservelijst. Het inschrijfgeld wordt dan teruggestort als het definitieve programma is vastgesteld en het betreffende team niet kan worden geplaatst.

Bron: evv-elburg.nl