Nieuws

Inloopspreekuur OV-Reisadvies

23 mrt, 2022
elburg.nl logo elburg.nl
Inloopspreekuur OV-Reisadvies — elburg.nl

De provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland vinden dat het openbaar vervoer voor iedereen makkelijk en toegankelijk moet zijn. Reizen met het openbaar vervoer biedt veel voordelen, maar is niet voor iedereen vanzelfsprekend. OV-ambassadeurs, vrijwilligers met veel kennis van het OV, bieden hierbij de helpende hand.

Advertentie

Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locatie geven zij advies en tips aan 55-plussers over het reizen met trein of bus. Zo helpen zij hun leeftijdsgenoten langer zelfstandig te reizen en kan men zelf ervaren dat reizen met het openbaar vervoer niet moeilijk is. Door het te doen, blijkt het allemaal mee te vallen! Een uitje naar familie of een bekende, een bezoek aan het museum of een controle in het ziekenhuis is dan geen probleem meer.

Waar:   Bibliotheek Elburg, Clakenweg 146, Elburg
Wanneer:   maandag 28 maart 2022
Hoe laat:   14.00-15.30 uur

Telefonisch spreekuur

Voor wie liever telefonisch contact opneemt, kan bellen met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur. Dagelijks zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch OV-vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10.
Maandag t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur;
Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur;
Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur.

Interactieve online informatiebijeenkomsten

Tevens is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de interactieve informatiebijeenkomsten. Data en tijdstip van deze bijeenkomsten zijn te vinden op de website.

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg! Kijk voor meer informatie en alle activiteiten op de website: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Bron: elburg.nl