Nieuws

Het leukste buitenspeelspel van Elburg! JOGG Caching #2!

14 jul, 2022
wiel.nl logo wiel.nl
Het leukste buitenspeelspel van Elburg! JOGG Caching #2! — wiel.nl

Hét leukste buitenspeelspel van Elburg gaat voor de tweede keer van start! Vind alle caches, raad het woord en maak kans op leuke prijsjes!

Advertentie

Welkom bij JOGG-caching van Stichting WIEL en JOGG Elburg; hét buitenspel van gemeente Elburg en omstreken! Een avontuurlijke zoektocht, waarmee je aan de hand van een landkaart op je telefoon (met GPS functie) op zoek gaat naar zogenoemde JOGG-caches. Navigeer naar de cache, scan de QR-code, ontvang een letter en maak uiteindelijk een woord van alle verzamelde letters.

In de maanden juli, augustus en september is de JOGG-Caching #2 live! In deze maanden kan je alle caches vinden op onze speciale landkaart. Ga op zoek naar alle 12 caches die verspreid zijn in de wijken Oosthoek en de Vrijheid van de Gemeente Elburg. Kan jij ze allemaal vinden?

**let op; cache 1, 2 en 9 bestaan niet. Deze zijn helaas kapot gegaan tijdens de vorige speurtocht!**

Hoe werkt het?

– Open de landkaart op je telefoon. Er verschijnt een landkaart met daarop 12 Stichting WIEL logo’s.

– Navigeer naar een JOGG-cache van jouw keuze. Natuurlijk is het wel leuk als je dit zoveel mogelijk lopend, steppend of fietsend doet.

– Gevonden? Scan de QR code op de cache en ontdek de letter. Schrijf hem op en ga op zoek naar de volgende.

– Verzamel alle letters en ga op zoek naar het juiste woord. Vul hem in op ons formulier en lever deze in bij het kantoor van Stichting WIEL.

– Het formulier is te downloaden via deze link. Of ze liggen klaar op het kantoor van Stichting WIEL!

Een JOGG-cache ziet er ongeveer zo uit:

Wat zijn de speelregels?

– De bordjes hangen op makkelijk begaanbare plekken. Je hoeft dus geen wegen over te steken of over hekken te klimmen. Denk aan je eigen en aan andermans veiligheid!

– Probeer eerst zelf goed te zoeken. Mocht je het bordje echt niet kunnen vinden, neem dan contact op met Stichting WIEL.

– De bordjes niet bekladden of weghalen. Zo houden we het leuk voor iedereen.

– Houd de URL van de bordjes geheim zodat iedereen zelf moet zoeken.

– Vergeet niet een toffe foto/video te maken en Stichting WIEL te taggen op Facebook en Instagram. Gebruik de #stichtingwiel en #JOGGcaching. Wij zijn benieuwd of het jullie allemaal lukt!

Bron: wiel.nl