Nieuws

Haal je informatie en prik lokaal

25 apr, 2022
elburg.nl logo elburg.nl
Haal je informatie en prik lokaal — elburg.nl

GGD Noord- en Oost-Gelderland is van 28 april tot en met 30 april aanwezig bij ’t Huiken in Elburg voor iedereen die zich wil laten vaccineren of om vrijblijvend vragen te stellen over het coronavirus en de coronavaccinatie.

Advertentie

De GGD komt tijdelijk bij jou in de buurt. Dat maakt het voor jou extra makkelijk om langs te komen. Wij bieden veel mensen in de gemeente Elburg de gelegenheid om langs te komen. Kijk op de website van de GGD Noord- en Oost-Gelderland of jij ook zonder afspraak kunt langskomen.

Vaccineren is niet verplicht. Je kiest zelf of je een prik wil of niet. Je goed informeren helpt bij het maken van een keuze. Medewerkers van GGD Noord- en Oost-Gelderland beantwoorden je vragen, zodat je een keus kan maken op basis van goede, open en eerlijke informatie.

De tijdelijke locatie in ’t Huiken is 28 april tot en met 30 april geopend van 11.00 tot 19.30 uur aan de Lange Wijden 33 in Elburg. Er wordt gevaccineerd met Pfizer of Moderna.

Kijk voordat je naar de locatie gaat altijd op de website van GGD Noord- en Oost-Gelderland voor actuele informatie over openingstijden en voorwaarden voor de verschillende vaccinaties.

Bron: elburg.nl