Nieuws

Gulf Elburg- Nunspeet nieuwe bordsponsor Elburger SC

18 sep, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Gulf Elburg- Nunspeet nieuwe bordsponsor Elburger SC — elburgersc.nl

De Elburger Sportclub heeft er een nieuwe sponsor bij. Freddie Zantig heeft op het Burgemeester Bodesportpark een 3-jarig sponsorcontract getekend. Onder toeziend oog van sponsorcommissielid Jan Hulleman werd het contract getekend. Als dank van waardering ontving Freddie een fraaie bos bloemen.

Advertentie

Gulf staat voor brandstoffen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, maar wél tegen een scherpe prijs, het is een internationale producent en leverancier van brandstoffen en smeermiddelen voor de industrie en bedrijf- en consumentenmarkt. Het merk Gulf is aanwezig in meer dan honderd landen over de hele wereld, gedurende al meer dan 100 jaar.

De Gulf producten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn bedoeld om u te helpen het rendement van uw materieel te maximaliseren, de levensduur van uw voertuigen te verlengen en de uitvaltijd te reduceren.

Ze leveren uitsluitend originele Gulf-producten in Nederland en stellen hoge eisen aan productintegriteit. Dat betekent een hoge betrouwbaarheid, transparantie een juiste informatieverstrekking en producten die uw verwachtingen nakomen of overtreffen.

Ze bieden daarnaast maatwerk in smeermiddelenadvies en gedegen technical support bij de keuze voor elk type smeermiddel. In welke bedrijfstak u zich ook bevindt en hoe gespecialiseerd uw materieel ook is, de producten en diensten van Gulf zijn ontwikkeld om waarde aan uw bedrijfsvoering toe te voegen.

Gulf heeft met talloze moderne tankschepen en tankauto’s haar distributie in eigen beheer. Door de uitgebreide tankwagenvloot kan Gulf alle bedrijven in heel Nederland van brandstoffen voorzien op bedrijven- en projectlocaties.

Iedereen die brandstof nodig heeft kan op ze rekenen; van agrarische bedrijven tot bouwbedrijven, industriële bedrijven, transportbedrijven en meer.

Gulf Elburg-Nunspeet zijn met het hun tankstations en uitgebreide shops met een diverse assortiment aan artikelen te vinden op onderstaande adressen:

Gulf Elburg
Zuiderzeestraatweg Oost 104
8081 Elburg

W: www.facebook.com/gulf.elburg
T: 0525 68 53 97

Gulf Nunspeet
Harderwijkerweg 261
8077 RE Nunspeet

T: 0341 25 60 51

Bron: elburgersc.nl