Logo — In Elburg

Nieuws

Geslaagd ESC jeugd zaalvoetbaltoernooi 2023

12 jan, 2024
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Geslaagd ESC jeugd zaalvoetbaltoernooi 2023 — elburgersc.nl

Vrijdag 29 december was het dan eindelijk zover, het zaalvoetbaltoernooi voor de jeugdleden van JO8 t/m JO15. In de vroege ochtend kwamen de eerste fanatieke voetballers door de deuren van ’t Huiken richting de sporthal.

Advertentie
YouTap

In de verschillende leeftijdscategorieën werd er onderling gestreden voor de winst. Mooi om te zien was dat er door de goede mix van de teams er een leuke en spannende strijd ontstond voor de winst in alle leeftijdscategorieën. Met dank aan Wilfred Westerhuis die een goed beeld heeft van de jeugdafdeling en hiermee ons van de benodigde informatie kon voorzien voor de teamindelingen.

Niet alleen de voetballers (140 jeugdleden) waren aanwezig maar ook vele ouders, opa en oma’s en overige belangstellende wisten de tribunes de hele dag goed te vullen.

Als organisatie willen wij iedereen die heeft geholpen als begeleider, scheidsrechter of wedstrijd secretariaat ondersteuning enorm bedanken en mooi om te zien dat er zoveel hulp geboden is om dit toernooi te doen slagen.

En uiteraard een grote dank aan de Supporters vereniging “Blauw Wit” voor het mogelijk maken van het toernooi door alle kosten op zich te nemen.

De organisatie heeft na afloop samen met de supporters vereniging Blauw Wit de datum voor editie 2024 gelijk vastgelegd, dus noteer alvast in de agenda: Maandag 30 december ’24.

Bron: elburgersc.nl