Nieuws

Gerrit Nagelhout Darttoernooi 2022

28 dec, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Gerrit Nagelhout Darttoernooi 2022 — elburgersc.nl

Dinsdagavond 27 december was het na 2 jaren met corona eindelijk weer eens tijd voor het jaarlijkse Gerrit Nagelhout Darttoernooi. Voor de 5e keer werd dit darttoernooi georganiseerd door de activiteitencommissie van ESC.

Advertentie

In eerste instantie hadden 40 personen zich opgegeven, door afzegging werd dit aantal gereduceerd naar 38 personen, al met al een mooie opkomst. Ook waren er diverse supporters naar de kantine van ESC gekomen om naar de vele wedstrijdjes te kijken, maar ook om gezellig een biertje of wat fris te drinken.

Na de poulefase gingen er 24 darters door naar de winnaarsronde en 14 naar de verliezersronde.

Na een spannende strijd was het uiteindelijk Peter Vierhuis die de finale van de winnaarsronde won van de verrassing van het toernooi Sven Hindriks. Peter mag zich een jaar lang kampioen noemen. Bij de verliezersronde was het Niels van Dijk die de finale won van Hendry Dijkhuizen.

De prijs voor de hoogste finish (108) en de meeste 180ers (3) ging ook naar Peter Vierhuis, die hiermee zijn overwinning nog meer glans gaf.

Uitslag winnaarsronde:

  1. Peter Vierhuis
  2. Sven Hindriks
  3. Sebastiaan Jans
  4. Mark Jaket

Uitslag verliezersronde:

  1. Niels van Dijk
  2. Hendry Dijkhuizen
  3. Luca van der Hulst
  4. Diana van der Veen

De organisatie wil graag alle vrijwilligers van de kantine bedanken voor het mede mogelijk maken van deze gezellige avond.

Bron: elburgersc.nl